Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Érd

2030 Érd

189 M Ft

900 e Ft /m2

  • Lakóterület:

    210 m2

  • Szobák száma:

    7

  • Telekterület:

    890 m2

Eladó családi ház Érd
1 / 0
    Közvetítői azonosító: M261450-4595409
    Azonosító: 575636

    Paraméterek:

    • tégla épület
    • felújított
    • duplakomfortos
    • kültéri parkoló benne az árban
    • gáz cirkó fűtés
    • B energia osztály
    • légkondícionált

    Leírás:

    Érd Fenyves Parkváros legszebb részén, gyönyörű környéken, akár 2 generáció részére is alkalmas, mediterrán stílusú családi ház eladó. A 890 nm-es, össz közműves telken 2 ház található.
    A kisebb ház 2 szobás, tökéletesen alkalmas vendégháznak, vállalkozásnak, önállósodó gyerek vagy akár szülők részére. Jelenleg szauna és kondi terem funkciót tölt be.
    A másik amerikai konyhás + 4 szobás, belső 2 szintes, padlófűtéses, klímás, nappaliban kandallóval, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott, jakuzzis, beépített konyhabútorral (vételár részét képezi).
    A ház külsejét, belsejét és a kertet is szakember tervezte. A kert tökéletes intimitást biztosít minden irányból. Öntözőrendszer, gyönyörű növényzet, automata fűnyíró van kiépítve, a ház körbe van kamerázva, a 6*4 méteres medence 2020-ban készült el, teljes gépészettel, a tetőn napkollektorral. Ekkor 10 cm-es külső szigetelés került a házra a színezése is megtörtént.
    Ha egy igényes, karbantartott otthont keres, akkor jöjjön el, nézze meg, bele fog szeretni.

    Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

    Referencia szám: M261450

    Figyelmeztetés!

    A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

    hirdetés

    Hirdető:

    hirdetés

    hirdetés

    Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

    Szilágyi Szilvia

    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Hibás email!
    Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
    Túl rövid telefonszám!
    Még karaktert írhatsz

    Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
    Általános Szolgáltatási Feltételeit

    Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
    Siker!

    © 2017 lakpont.com

    Minden jog fenntartva

    Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]